Alle ramen en deuren

Somers in Rijkevorsel produceert en plaatst ramen, (hefschuif)deuren, rol- en klapluiken, afkastingen, vliegenramen en zonweringen. Ons assortiment is heel veelzijdig, maar toch homogeen. Want kwaliteit, degelijkheid en veiligheid lopen er als een rode draad door. Wij maken uw bestelling op maat in onze hypermoderne, 3000 m2 grote productie-eenheid. Start u met een renovatieproject, of de bouw van een nieuwe woning? Wij creëren een voel- en zichtbare meerwaarde!

 

Onze merken

Wij werken uitsluitend met kunststof. Waarom? Omdat die een stabiele, rustige, duurzame en tijdloze aanblik geeft, en onderhoudsvriendelijk en duurzaam is. Die voorliefde delen wij met onze belangrijkste leverancier. Schüco combineert Duitse degelijkheid met energie-efficiëntie en de juiste esthetische toets. Scheuten is dan weer onze glaspartner.

 

Tevreden klanten

Een tevreden klant is de beste reclame voor onze zaak. Daarom streven wij bij elke opdracht naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, en een heel vriendelijke service. Zoekt u inspiratie voor uw deuren- of ramenproject? Altijd welkom in onze ruime toonzaal. U maakt er niet alleen kennis met verschillende profielen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden, maar ook met de verluchting- en ventilatiemogelijkheden van onze producten. Als u ons op voorhand verwittigt van uw komst, maken we zéker genoeg tijd voor u vrij. Tot binnenkort in Rijkevorsel?